Írj valamit a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
A * jelölt mezők kötelezőek.
Fenn tartjuk a jogot, hogy töröljük a rossz szándékú üzeneteket.
60 bejegyzés.
Ferenczi Alexandra Ferenczi Alexandra írt május 28, 2024 at 5:45 du.
Kedves Ilda és Péter,már csütörtök van, de mi még mindig teljesen a szombati nap hatása alatt vagyunk! Szeretnénk Nektek még egyszer tiszta szívünkből megköszönni, hogy velünk voltatok a Nagy Napunkon, élveztük minden percét, nemcsak mi, de az egész násznép! Hálával tartozunk, hogy egész éjszaka táncra csalogattatok bennünket, a lábaink még most is érzik, hogy szombaton kirúgtuk a ház oldalát. ☺️Bátran szólok az egész násznép nevében: csodálatosak vagytok, mind a munkátok, mind a hangulat, amit odavarázsoltatok a tánctérre!! Mi csakis Benneteket tudunk ajánlani a jövőben legyen szó a családról, barátainkról, ismerőseinkről, s remélem lesz még alkalmunk együtt bulizni! ☺️Nagyon sok sikert kívánunk Nektek a továbbiakban és még az üzenetünk végén is szeretnénk újra megköszönni!!! Nehéz szavakba foglalni a gondolatainkat, mert leírhatatlan hálát érzünk felétek!További szép napot kívánunk, és tényleg - KÖSZÖNJÜK, hogy segítettetek nekünk felejthetetlenné és tökéletessé tenni a napot!Szandi és Dávid 🥰
Méhes Judit Méhes Judit írt június 28, 2023 at 4:52 du.
Csak szeretnénk még egyszer megköszönni a zenélést a lagzinkon, hogy jó hangulatot teremtettek, nagyon jól éreztük magunkat és a vendégek is dícsérték Önöket 🙂 Nagyon hálásak vagyunk, hogy zenéjükkel szebbé varázsolták a nagy napunkat! 🙂 Köszönettel, Józsi és Judit
Kovácsné Katona Gabriella Kovácsné Katona Gabriella írt szeptember 8, 2022 at 3:38 du.
Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkátokat! Fantasztikus volt a buli, szuperek voltatok!
Réka Petríková Réka Petríková írt augusztus 22, 2022 at 12:58 du.
Ezúttal is köszönjük a zenekar tagjainak a profi munkát, a pontos és precíz együttműködést!!! Nagyon meg voltunk elégedve, remek hangulatot varázsoltatok! Köszönjük a csodás pillanatokat, minden percét élveztük! Mindenkinek csak ajánlani tudunk benneteket! Réka & Botond
Szalay Zoltán Szalay Zoltán írt szeptember 28, 2021 at 4:27 du.
Köszönjük még egyszer a szombati kiváló bulit, mindenki nagyon dicsérte a Ritmót, mi is nagyon elégedettek voltunk, ha tudunk, ajánlunk majd Benneteket.
Daniel Košťál Daniel Košťál írt szeptember 14, 2021 at 9:39 de.
fantasztikusan játszottatok, köszönjük
Ildiko Benczeová Ildiko Benczeová írt augusztus 3, 2021 at 3:30 du.
Szuper lakodalom volt Köszönjük a kiváló zenét, hangulatot.
Bencze Tünde Bencze Tünde írt augusztus 3, 2021 at 11:14 de.
Nagyon szépen köszönünk mindent! Hihetetlen hangulatot teremtettek!
Baranyay Dániel Baranyay Dániel írt július 28, 2021 at 1:56 du.
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a talpalávalót! Remek volt a hangulat!
Szolik Melinda Szolik Melinda írt június 20, 2021 at 6:34 du.
Bizony, bizony egész hajnalig! Jó társaság, fantasztikus zenekar! Köszönjük mi is, hogy együtt mulathattunk! Minden szuper volt!
Káhn András Káhn András írt június 20, 2021 at 4:02 du.
Kedves Ritmo Zenekar! Mindent köszönünk! Tökéletes produkciót nyújtottatok! András és Edina
Angéla és Márk Angéla és Márk írt december 2, 2019 at 4:00 du.
Nagyon szépen köszönjük a jó hangulatot és a minőségi zenélést. Nagyon sokan dicsértek titeket, mi pedig bűszkék voltunk a jó választásra! Felejthetetlen marad az élmény! Minden jót, a jövőben pedig sok- a miénkhez hasonló ütős bulit kívánunk!
Marietta és Péter Marietta és Péter írt június 10, 2019 at 11:28 de.
Marietta és Peti Nagyon szépen köszönjük a fergeteges zenélést, remek hangulatot csináltatok. Minden vendégünk csak dicsért titeket, csak ajánlani tudunk benneteket. Megszeretnénk köszönni a betanult dalt is, nem sok zenekar vállal ilyet külön kérésre. Kívánunk minden jót és reméljük, hogy majd még találkozunk egy újabb esküvőn ill. rendezvényen.
Bombicz Tamara Bombicz Tamara írt május 6, 2019 at 4:42 du.
Nagyon szépen köszönjük a szombatot,, csodálatos volt. Mindenki dicsérte a zenekart és köszönjük hogy az üres usb-t is megoldották. Örülünk, hogy magukat választottuk.
Niki es Zoli Niki es Zoli írt szeptember 29, 2018 at 3:49 du.
Lakodalom Sokoropatka 2018. 9. 15Ezuton is szeretnenk koszonetet mondani A Zenekarnak, nagyon jol jatszottatok.
Pásztor Anita Pásztor Anita írt augusztus 17, 2018 at 12:37 du.
Köszönjük szépen a fergeteges zenét az egész est folyamán! Szuperek voltatok!
Irena Hradska Irena Hradska írt július 11, 2018 at 10:45 de.
Nagyon szépen köszönjük en és a családom nevében ezt a fergeteges bulit ,nagyon jól éreztük magunkat fantasztikus volt az egész zenekar és reméljük nem ez volt az utolsó hogy nálunk voltak.
Katonáné Doman Erika Katonáné Doman Erika írt szeptember 10, 2017 at 8:07 du.
Kedves Ritmo Zenekar!Drága Barátaink! Felejthetetlen élményt jelent számunkra az az örömzenélés amit Tőletek kaptunk az esküvő éjszakáján. Nagyszerű, hiteles zenészek vagytok, akikből árad a szeretet és a tisztesség! Az Isten áldása legyen közös munkátokon és mindennapjaitokon! Köszönjük és nagy ölelés!
Marlen és Péter Marlen és Péter írt június 28, 2017 at 7:09 du.
Marlen és Péter lagzijaKöszönjük!! Mindenki nagyon élvezte a zenét, mindenki nagyon jól szórakozott és mindig el tudtátok találni, mire szeretnénk épp táncolni. Az estém kedvenc pontja volt, mikor kiderült emlékszel rá, hogy említettem a Sway a személyes kedvencem. Ezért még külön köszönet.
Tamás és Móni Tamás és Móni írt június 16, 2017 at 9:10 de.
Köszönjük!Köszönjük, hogy eljöttetek Erdélybe és megmutattátok, hogy van élet a kis grófó után is egy esküvőn, mindezt olyan profizmussal és olyan tisztán, hogy nálunk eddig csak CD-ről hallhattak ilyet. Fantasztikus élőben hallgatni benneteket, kiváló zenészek, kiváló emberek, csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki profi magyar élő zenét szeretne hallani.