GYIK

Legtöbbször feltett kérdések és válaszok

A mai technika lehetővé teszi több hangszer egyidejű megszólaltatását néhány jólirányzott mozdulat segítségével.

A dobok és az összes hallható, de nem látható hangszer zenealapról szólal meg.
 

NEM! A playback az egy előre elkészített felvételre való imitálás csupán. Az énekek és a vokálok, valamint a gitár is teljesen élő, a hangzás kedvéért csupán igénybe vesszük a technika segítségét.

A zenei alapok (azok a hangszerek amelyek hiányoznak a színpadról) előre el vannak készítve, feljátszva, és az összes többi szólam (gitár és az énekek) élőben szólal meg hozzá.
 
A kérdésben benne van a válasz, mivel egy esküvő, bál, szalagavató nem disco. Aki becsülettel végig „ropja” az egész zenei blokkot, ami alkalom adtán akár 1 óra is lehet, bizony örömmel szusszan egyet a végén, amely időt kihasználva esetleg válthat pár szót egy rég látott kedves rokonnal, ismerössel.
 
Rengeteg dal létezik, és nincs a világon olyan zenekar, aki mindet el tudná játszani. Több mint 400 dal közül biztosan tudunk ajánlani olyat, ami meg fog felelni a tisztelt vendégnek
 
Amennyiben a megrendelő, aki a szerzödést aláírta ebbe beleegyezik, akkor minden további nélkül.
 
Amennyiben az a dal megtanulható egy zenekar számára, és énekelhető, és erről a kéréséről idöben tájékoztatja a zenekart (minimum 2 hónappal az esemény előtt) , úgy azt a dalt betanuljuk, és igyekezni fogunk a lehető legmagasabb színvolanon előadni. Egy esküvőre akár 2-3 dalt is elvállalunk megtanulni, viszont ez függ a dalok összetettségétől is. Amennyiben a kért dal zenekari felálással nem játszható, nem ritkaság, hogy hozott FAT32 fájlrendszerre formázott USB kulcsról (PenDrive) lejátszuk a kért dal(oka)t.

A zenekar kb.2 órával a kezdés előtt érkezik a helyszínre (a hang-és fénytechnika bepakolása, beüzemelése, hangbeállás, stb.)

A zenekar kb.40-45 percet zenél, s közte 15-20 perc szünetet tart. Természetesen ez változhat vőfély, ceremóniamester, sztárfellépő szereplése esetén.

De van. Halk háttérzenét biztosítunk felvételről a szünetekben.

Utcai kíséretet NEM vállal a zenekar, mivel csakis és kizárólag elektromos hangszereket használunk.

Igen, amennyiben a szertartás is a lakodalom helyszínén fog zajlani.