Esküvői DJ

Teljes körű zeneszolgáltatás, avagy kettő az egyben

Dj vagy zenekar?

Napjainkban egyre többen választanak Esküvői DJ-t. Sok ifjú pár vagy megrendelő dilemmája viszont, hogy zenekar vagy DJ legyen az esküvőn, rendezvényen. Az örömszülők és az idősebb korosztály szívesen lát és hall egy zenekart a lagziban, bálban, szalagavatón, viszont a fiatalok, akik már a diszkókban „nevelkedtek”, hamar leteszik a voksukat egy DJ mellett. És akkor most jönne az a válasz, hogy „ hát persze, hogy Dj legyen, hisz az mindent le tud engedni.”

Lehet, hogy igazuk van, de mégse...

AZ ÉLŐZENE VARÁZSÁT SENKI ÉS SEMMI NEM TUDJA PÓTOLNI.
Csakis egy olyan zenekar, ahol a zenészek magas szinten művelik mesterségüket. Nincs jobb érzés attól, amikor egy csodálatos női hang énekli a szebbnél-szebb lírai dalokat, a Highway To Hell, a Pocsolyába léptem, a Mielőtt végleg elmegyek, és a többi rockos dal pedig megszólal úgy, ahogy kell, egy igazi torzítós gitárral.

A válasz...

 A RITMO zenekar mindezt tudja. Ha pedig az ifjú pár kérdése az, hogy tud-e a zenekar DJ szolgáltatást nyújtani, a válasz IGEN! Innentől kezdve aztán valóban mindenki megtalálja a maga zenéjét, zenei stílusát. Ha kell, éjfélig játszik csak a zenekar, éjfél után pedig „nyújtjuk” a DJ szolgáltatást. Ha kell, akár non-stop pörög a zene! Gondolják csak át jól. Nem kell zenekart és/vagy Dj-t felkérni a nagy napra. Kettő az egyben 1 szolgáltatótól.

Megéri ugye?