Az Énekesnő

Sok évnyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy megrendelőink örömmel fogadják, ha a rendezvényeiken egy női hang is színesíti a zenekar megszólalását.

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két különböző énekesnővel is dolgozhatunk együtt. Ezáltal a megrendelő zenei elvárásai alapján tudjuk kiválasztani, hogy melyik énekesnővel fogunk a rendezvényen fellépni.

Két különböző hang, két teljesen más női repertoár, mégis sok éves együtt zenélésnek köszönhetően jól összeszokott csapatot alkotva még felejthetetlenebb hangulatot tudunk teremteni.

Valójában egy női hang jelenlétével teljesedik ki a zenekar megszólalása, repertoárja és hangzása.

Gyurász Ildikó nem csupán egy egyszerű énekesnő. Ő egy jelenség. Mosolyával, kisugárzásával és természetesen a hangjával azonnal magával ragadja a nagyérdeműt.Szabadidejében az énekelés mellett még rendszeresen vezet gálaműsorokat, falunapi rendezvényeket, bálokat, jótékonysági esteket. Ő volt többek között a révkomáromi I. Lehár Bál műsorvezető-háziasszonya is. Ildikó elsősorban a lírai dalokkal és a nemzetközi slágerekkel erősíti a zenekar repertoárját. Érkezésével színesebb és izgalmasabb lett a zenekar műsora és hangzása is.

(Az énekesnő személyét egy rendezvényen a zenekar határozza meg, amennyiben erről a szerződés kötésekor nem születik külön megegyezés a megrendelővel)

Mutasd a hangod!

Ildikó 2023 szeptemberében óriási sikerrel szerepelt a TV2 Mutasd a hangod! című vetélkedőjében. Hogy mit adott számára ez a műsor és hogyan szerepelt benne, miről is szólt ez a vetélkedő valójában, megtudható az alábbi videóban: