Énekesnő

Sok évnyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy megrendelőink örömmel fogadják, ha a rendezvényeiken egy női hang is színesíti a zenekar megszólalását.

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két különböző énekesnővel is dolgozhatunk együtt. Ezáltal a megrendelő zenei elvárásai alapján tudjuk kiválasztani, hogy melyik énekesnővel fogunk a rendezvényen fellépni.

Két különböző hang, két teljesen más női repertoár, mégis sok éves együtt zenélésnek köszönhetően jól összeszokott csapatot alkotva még felejthetetlenebb hangulatot tudunk teremteni.

Valójában egy női hang jelenlétével teljesedik ki a zenekar megszólalása, repertoárja és hangzása.

(Az énekesnő személyét egy rendezvényen a zenekar határozza meg, amennyiben erről a szerződés kötésekor nem születik külön megegyezés a megrendelővel)

  • Gyurász Ildikó

Ildikó

Gyurász Ildikó

Gyurász Ildikó nem csupán egy egyszerű énekesnő. Ő egy jelenség. Mosolyával, kisugárzásával és természetesen a hangjával azonnal magával ragadja a nagyérdeműt.

Énekesi karrierjét 1998-ban kezdte, amikor is benevezett a TV 2 „Kifutó” c. műsorába, ahol egyedüli szlovákiai magyar énekesként egészen az elődöntőig jutott (azzal a Bella Leventével párbajozott, aki a későbbiekben aztán bekerült a Megasztár 2 dőntőjébe is). Még ugyanebben az évben megnyerte a szlovák Markíza TV „Slávici na ulici (Az utca csalogánya)” c. műsorát.

Szabadidejében az énekelés mellett még rendszeresen vezet gálaműsorokat, falunapi rendezvényeket, bálokat, jótékonysági esteket. Ő volt többek között a révkomáromi I. Lehár Bál műsorvezető-háziasszonya is. Ildikó elsősorban a lírai dalokkal és a nemzetközi slágerekkel erősíti a zenekar repertoárját. Érkezésével színesebb és izgalmasabb lett a zenekar műsora és hangzása is.

© Copyright 2021, Ritmo Zenekar. All Rights Reserved.

Lépj velünk kapcsolatba

Facebook ElérhetőségünK

Facebook oldalunkon keresztül felvesszük veled a kapcsolatot.