Énekesnő

Sok évnyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy megrendelőink örömmel fogadják, ha a rendezvényeiken egy női hang is színesíti a zenekar megszólalását.

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két különböző énekesnővel is dolgozhatunk együtt. Ezáltal a megrendelő zenei elvárásai alapján tudjuk kiválasztani, hogy melyik énekesnővel fogunk a rendezvényen fellépni.

Két különböző hang, két teljesen más női repertoár, mégis sok éves együtt zenélésnek köszönhetően jól összeszokott csapatot alkotva még felejthetetlenebb hangulatot tudunk teremteni.

(Az énekesnő személyét egy rendezvényen a zenekar határozza meg, amennyiben erről a szerződés kötésekor nem születik külön megegyezés a megrendelővel)

  • Gyurász Ildikó
  • Balla Veronika

Ildikó

Gyurász Ildikó

Gyurász Ildikó nem csupán egy egyszerű énekesnő. Ő egy jelenség. Mosolyával, kisugárzásával és természetesen a hangjával azonnal magával ragadja a nagyérdeműt.

Énekesi karrierjét 1998-ban kezdte, amikor is benevezett a TV 2 „Kifutó” c. műsorába, ahol egyedüli szlovákiai magyar énekesként egészen az elődöntőig jutott (azzal a Bella Leventével párbajozott, aki a későbbiekben aztán bekerült a Megasztár 2 dőntőjébe is). Még ugyanebben az évben megnyerte a szlovák Markíza TV „Slávici na ulici (Az utca csalogánya)” c. műsorát.

Szabadidejében az énekelés mellett még rendszeresen vezet gálaműsorokat, falunapi rendezvényeket, bálokat, jótékonysági esteket. Ő volt többek között a révkomáromi I. Lehár Bál műsorvezető-háziasszonya is. Ildikó elsősorban a lírai dalokkal és a nemzetközi slágerekkel erősíti a zenekar repertoárját. Érkezésével színesebb és izgalmasabb lett a zenekar műsora és hangzása is.

Veronika

Balla Veronika

Sokaktól hallani, hogy Rimaszombat és környéke tele van jobbnál jobb és nagyon tehetséges zenészekkel.

Ezért is lett Balla Veronika a RITMO zenekar énekesnője. A helyi zeneiskolában a zongora szak mellett párhuzamosan operaéneket is tanult. Veronika a Blaha Lujza nép-és táncdalének országos fordulójának az első helyezettje, majd ezután szerződést kapott a Happyforever nevű osztrák zenekarban. 

Sörfesztiválokon, bálokon, születésnapokon és egyéb más rendezvényeken vettek részt Bécs és környékén. Hazatérve aztán a Refresh zenekarral szórakoztatták a hazai nagyérdeműt. Az élet végül is úgy hozta, hogy Komáromban fejezte be tanulmányait, itt alapított családot, és végül lett a RITMO zenekar tagja. Érkezésével színesebb és izgalmasabb lett a zenekar hangzása és repertoárja is.

© Copyright 2021, Ritmo Zenekar. All Rights Reserved.

Lépj velünk kapcsolatba

Facebook ElérhetőségünK

Facebook oldalunkon keresztül felvesszük veled a kapcsolatot.