A mai technika lehetővé teszi több hangszer egyidejű megszólaltatását néhány jólirányzott mozdulat segítségével.
A dobok és az összes hallható,de nem látható hangszer a szintetizátorból szólal meg.
NEM! A playback az egy előre elkészített felvételre való imitálás csupán.Az énekek és a vokálok, a gitár és a zongorajáték is teljesen élő, a hangzás kedvéért csupán igénybe vesszük a technika segítségét.
A szintetizátorba beépített "vokalizer" segítségével, ami a játszott zenére képes akár 5 szólamú vokált is "énekelni" az énekes hangja alapján.
A zenei alapok, azok a hangszerek amelyek hiányoznak a színpadról, előre el vannak készítve, feljátszva és az összes többi szólam (gitár, zongora és az énekek) élőben szólal meg hozzá.
A kérdésben benne van a válasz, mivel egy esküvő, bál, szalagavató nem disco. Aki becsülettel végig "ropja" az egész zenei blokkot, ami alkalom adtán akár 1 óra is lehet, bizony örömmel szusszan egyet a végén, amely időt kihasználva esetleg válthat pár szót egy rég látott kedves rokonnal, ismerössel.
Rengeteg dal létezik, és nincs a világon olyan zenekar, aki mindet el tudná játszani. Több mint 400 dal közül biztosan tudunk ajánlani olyat, ami meg fog felelni a tisztelt vendégnek
Amennyiben a megrendelő, aki a szerzödést aláírta ebbe beleegyezik, akkor minden további nélkül.
Amennyiben az a dal megtanulható egy zenekar számára, és énekelhető, és erről a kéréséről idöben tájékoztatja a zenekart (minimum 2 hónappal az esemény előtt) , úgy azt a dalt betanuljuk, és igyekezni fogunk a lehető legmagasabb színvolanon előadni. Egy esküvőre akár 2-3 dalt is elvállalunk megtanulni, viszont ez függ a dalok összetettségétől is. Amennyiben a kért dal zenekari felálással nem játszható, nem ritkaság, hogy hozott FAT32 fájlrendszerre formázott USB kulcsról (PenDrive) lejátszuk a kért dal(oka)t.
e-max.it: your social media marketing partner

Webmaster: Piller